Pronájem zařízeného bytu 3+1 v Blansku, 70m²

Krajní, Blansko | 70 m²

ID N/RSBS/18802/21
Kontakt
pronajato
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Pokud máte rádi luxusní bydlení a zároveň preferujete nájem, tak si prohlédněte naši aktuální nabídku.

Exkluzivně nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu 3+1 v klidné části Blanska (nedaleko pekárny). Bytová jednotka je situována v desátém nadzemním podlaží jedenáctipodlažního, panelového bytového domu s výtahem, což umožňuje nerušený výhled do okolí.

Jednotka o obytné ploše 69,8 m2 má vstupní chodbu, koupelnu, WC, kuchyň, obývací pokoj s balkonem orientovaným na západ, dětský pokoj, ložnici a komoru. Pokoje nejsou průchozí.

K bytu patří sklep a balkon, bytová jednotka má zděné bytové jádro, novou kuchyňskou linku se sporákem. Podlahy jsou v pokojích kryté novými vinylovými podlahovinami, v koupelně a WC je dlažba.

Byt má instalována plastová okna a vlastní měřiče spotřeby, topení ústřední teplovodní. Parkování je možné u domu. Dům je revitalizován a má celkem 40 bytových jednotek. Ke společným prostorám patří kočárkárna.

Vybavenost: nová kuchyňská linka s novými spotřebiči (plynová varná deska, digestoř, myčka nádobí, el. trouba, lednice s mrazákem), kuchyňská skříň, rohová sedačka, LCD televize, skříňka pod televizi, rotoped, nové dvoulůžko (letiště), nové velké skříně v ložnici, noční stolky, vybavení koupelny, nová pračka, osvětlovací tělesa, bytové textilie a jiné drobné zařizovací předměty.

Nájemné je 12.500,- Kč/ měs, záloha na služby 2.500,- Kč/měs, kauce je 15.000,- Kč.
Celkové náklady k nastěhování jsou 48.150,- Kč.

Pronajímatel si vyhrazuje právo změnit podmínky nájmu.

KategorieByty 3+1
LokalitaKrajní, Blansko
OkresBlansko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Podlaží umístění10. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
En. náročnost b.G (PENB nedodán)

Lokalita

Krajní
Blansko
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře