Prodej stavebního pozemku pro bydlení 1256 m2 v Prosetíně u Bystřice nad Perštejnem

Prosetín | 1 256 m²

ID N/RSBS/18332/20
Kontakt
prodáno
včetně provize, včetně právního servisu

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek 1256 m2 v Prosetíně.

Pokud chcete zasíťovaný, mírně svažitý pozemek - umožňující úchvatné výhledy - pro stavbu rodinného domu, který má tvar ideálně poskytující soukromí, je tento pozemek pro Vás ideální. Elektřina, plyn i voda jsou přivedeny na hranici pozemku. Odpadní vody si stavebník svede do septiku nebo soukromé ČOV, díky čemuž výrazně ušetří na stočném.

Díky promyšlenému výběru prodávajících při koupi je vstup na parcelu jednak z ulice a dále zezadu z obecní cesty přiléhající k části pozemku. Proto nejste při stavbě domu omezeni nutností ponechat vedle domu průjezd pro odvoz/dovoz věcí na zahradu (dřevo, listí, nábytek...).

Regulativy stavby jsou v přílohách na stránkách www.rsboskovice.cz.

Když dáváte přednost aktivnímu klidu v okruhu známých před anonymitou a neosobností větších měst, je Prosetín pro Vás tím pravým. V Bystřici nad Pernštejnem jste autem za 15 min a přitom v Prosetíně máte k dispozici školku, I. st. základní školy, obecní úřad, sokol s tenisovými kurty, velice aktivní sbor dobrovolných hasičů, obchod s potravinami a smíšeným zbožím, ekodvůr, dva kostely, dva hřbitovy a hlavně klid kombinovaný s možnostmi účasti na rozličných aktivitách obce a výlety do bezprostředně blízké přírody. (Ještě ve středu mě z nedělní vycházky bolely nohy :-) )

Zavolejte nebo napište, rádi Vás vezmeme na prohlídku. Prodávající si vyhrazuje změnit podmínky prodeje.

Soubory ke stažení:

Regulativy_RD_B1
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaProsetín
OkresŽďár nad Sázavou
Plocha pozemku1.256 m²

Lokalita

Prosetín
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře