Prodej stáčiště v Chornici

Nádražní, Chornice | 1 366 m²

ID N/RSBS/17985/19
Kontakt
4 500 000 Kč
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Exkluzivně nabízíme prodej areálu bývalých státních hmotných rezerv na skladování nafty o celkové ploše 14.971 m2. Areál se nachází v k.ú.Chornice , okr.Svitavy. Stáčiště je tvořeno zastřešenou manipulační plochou kolejiště se třemi stáčecími místy železničních cisteren a autocisteren, dvěma stojatými nádržemi o objemu 2 x 607 m3, umístěných v betonové havarijní jímce, strojovnou, elektro rozvodnou a zázemím obsluhy.

Popis prostoru:
Na zastřešené manipulační ploše o velikosti 7 x 47 m je možno provádět stáčení a plnění železničních cisteren a autocisteren. Celkový objem záchytné a havarijní jímky činí 40 m3. Manipulační plocha je betonová, povrchově ošetřená chemickým nátěrem. Součástí stáčiště je provozní objekt se strojovnou, elektrorozvodnou a zázemím obsluhy. Objekt je zděný, jednopodlažní. Celý areál je oplocen. Směrem ke kolejišti Českých drah je postavena podél uložiště nádrží požárně stínící stěna.

Nádrže:
Jedná se o stojaté válcové nádrže vyrobené v Královopolských strojírnách Brno. Celková maximální skladovací kapacita zařízení je 1177,5 m3.

Cena za objekt:
4.500.000,- kč

KategorieOstatní komerční nemovitosti
LokalitaNádražní, Chornice
OkresSvitavy
Plocha užitná1.366 m²
Plocha pozemku13.605 m²
Plocha zastavěná1.366 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
En. náročnost b.G (PENB nedodán)

Lokalita

Nádražní
Chornice
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře