Prodej chaty cca 120 m² v Hlubokém u Kunštátu

Kunštát - Hluboké u Kunštátu | 120 m²

ID N/RSBS/18118/19
Kontakt
prodáno
+ provize RK, včetně právního servisu

Exkluzivně v České republice máme v nabídce k prodeji krásný celoročně obyvatelný rekreační dům o podlahové ploše cca 120 m2 na rozlehlém slunném oploceném mírně svažitém pozemku o výměře 4139 m2 nedaleko města Kunštát, 45 km severně od Brna.
Nemovitost je třípodlažní.
• Dispozice přízemí: Vstup, prostorná společenská vstupní hala s krbem, sklep na potraviny, kotelna s kamny na tuhá paliva a elektrokotlem využívaná také jako prádelna (pračka BOSCH), komora.
• Dispozice prvního patra: Boční vstup, zádveří, koupelna se sprchou, umyvadlem a WC, obývací pokoj, kuchyň. (kuchyňská linka, 4 plotýnkový plynový sporák s troubou, lednice s mrazákem, mikrovlná trouba). Ohřev teplé vody je řešen plynovou karmou umístěnou v koupelně.
• Dispozice podkroví: Prostorná ložnice se vstupem na balkon vybavená 4 palandami a manželskou postelí. Balkon lze zavřít roletovou clonou.

Celý dům může být vytápěn kamny na dřevo a/nebo na elektřinu umístěnými v kotelně, od kterých putuje teplý vzduch průduchy do celé stavby. Dále je napojen na elektřinu 230/400 V, vlastní 23 m hlubokou studnu s obzvláště dobrou pitnou vodou, odpadní vody jsou svedeny do jímky. Zdrojem plynu jsou propanbutanové lahve umístěné mimo chatu.

Hluboké se nachází uprostřed parku Halasovo Kunštátsko vedle parků Svratecká hornatina a Lysicko, ve vzdálenosti 4,5 km od Kunštátu kde je plná občanská vybavenost: např supermarket, pošta, banka, kostel, plavecký bazén, sportovní hala, zdr. středisko, škola, školka atd.

Region je vhodný zejména pro turistiku, cykloturistiku a v okolí je možnost hrát golf, lyžovat, jezdit na koni, navštěvovat nedaleké zámky, hrady, kulturní představení ať už v Kunštátu nebo nedalekých Boskovicích atd.

KategorieChata
LokalitaKunštát - Hluboké u Kunštátu
OkresBlansko
Velikost3 pokoje
Plocha užitná120 m²
Plocha pozemku4.139 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaRekreační
Rok výstavby1977

Lokalita

Kunštát - Hluboké u Kunštátu
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře