Prodej chalupy cca 220 m² ve Vápenné v Jeseníkách

Vápenná | 180 m²

ID N/RSBS/18564/20
Kontakt
prodáno
včetně provize, včetně právního servisu

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu cca 180 m² v obci Vápenná nedaleko Ramzovského sedla.

Lokalita je to, co u nemovitosti už nikdy nezměníte. Prodávaná chalupa stojí v klidném místě 10 km od veškeré občanské vybavenosti a kultury okresního města Jeseníku a 16 km od turistických, lyžařských, sportovních i adrenalinových zážitků Ramzovského sedla. Co víc si přát k vlastní rekreaci nebo k pronajímání penzionu v Jeseníkách?

Máte rádi hodně prostoru?
U chalupy je zahrada o výměře 950 m² společně se kterou je ve funkčním celku sousedící parcela o rozloze 1063 m², který má majitel dle nájemní smlouvy v dlouhodobém pronájmu od obce Vápenná. Dle telefonického vyjádření obce Vápenná bude pozemek pronajat novému majiteli za 0,50 Kč/m2/rok tzn. 532,- Kč/rok.

Rádi děláte věci po svém?
Chalupa z roku 1890 prošla za posledních 5 let částečnou modernizací s důrazem na zachování historických detailů a před dokončením máte možnost plně uplatnit svoji kreativitu a dát nemovitosti finální podobu.

Modernizace zahrnuje: rekonstrukci dvou rozlehlých pokojů a kuchyně, vybudování koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC, omítky, vstupní plastové dveře a okna, dlažby, obklady, interiérové dveře, zárubně, kompletní rozvody vody, topení a elektřiny včetně jejich vytažení do podkroví a prohloubení sklepa o výměře 25 m².

Zbývá doladit: poslední velkou místnost (garáž nebo dílna nebo obývák nebo lyžárna nebo sauna, vířivka, fitnes ..... - dle potřeby), fasádu, střechu.

Jste šetrní? Zatopte si krbovými kamny napojenými na ústřední topení. Nebo na podzim a na jaře jen lokálními kamny v pokoji.

Chcete pohodlí? Využijte přípravy na ústřední plynové topení. Plyn je přiveden na pozemek.

Obec Vápenná se stala vesnicí Olomouckého kraje 2017, má přes tisíc obyvatel, školu, školku, hasiče, knihovnu, sportoviště, tři obchody s potravinami...

Chalupa je od silnice odstíněná starou stodolou, kterou lze shodit nebo přestavět na další funkční objekt. Domluvte si prohlídku! Rádi Vás doprovodíme.

Prodávající si vyhrazuje změnit podmínky prodeje.

KategorieChalupa
LokalitaVápenná
OkresJeseník
Velikost3 pokoje
Plocha užitná180 m²
Plocha pozemku2.000 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Rok výstavby1890

Lokalita

Vápenná
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře