Prodej rodinného domu (chalupy) Letovice - Zábludov - PRODÁNO NEJVYŠŠÍ NABÍDCE

Letovice - Zábludov | 200 m²

ID N/RSBS/19170/21
Kontakt
prodáno
včetně provize, včetně právního servisu

Prohlídka domu je možná po domluvě s makléřem pouze ve středu 22.9.2021. Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v Zábludově u Letovic z počátku minulého stolení. V minulosti probíhala dobrá údržba. Úroveň vybavení domu je jako u bytu s 60. let navíc s hosp. budovami (splachovací záchod, bojler, vana, sporák na dřevo) . Letovice protíná silnice I. tř. č. 43 a rychlíkový koridor tratě Berlín - Praha - Brno - Vídeň - Istambul, kterým se dostanete rychlíkem do Brna za 40 min.

Baví Vás odreagovat se při manuální činnosti?
Pak Vám tato nemovitost umožní provádět opravy a údržbu (je dost potřeba). Obytným základem je totiž 3+kk obklopený výminkem bez soc. zařízení a mnoha hospodářskými prostorami. Stavby ohraničují kouzelný zcela uzavřený dvůr se studnou.

V domě je zavedena elektřina a pitná voda. Užitková voda je k dispozici ze studny, ale pouze se s ní splachuje záchod, jinak je nevhodná. Odpad je do septiku s přepadem.

Pokud máte rádi romantiku praskání dříví v kamnech, v jedné z obývacích místností jsou kamna na tuhá paliva a v druhé z obývacích místností je krb.

Jestliže máte byt a rádi z něho zmizíte blíž přírodě, ale nechcete přijít o možnost kontaktu s civilizací, je Zábludov pro Vás dobrou volbou. Od domu dojedete na kole za cca 3,5 min na Letovické náměstí (ale zpátky je to krpál).

Hrabete se rádi v hlíně?
Máte možnost pečovat o okrasné nebo zemědělské rostliny okolo domu v přiměřené míře tak, aby Vás po víkendu nebolela záda.

Nebaví Vás péče o zahradu?
Místo tvorby záhonů jen posečte trávník a vyrazte do Letovic na koupaliště nebo do sousedícího lesa na houby.

Jste sportovní typ?
Můžete od domu vyrazit sítí cyklotras, v zimě běžeckých stop i pěších stezek po krásách Boskovické brázdy a Drahanské vrchoviny. Moravský kras, Halasovo Kunštátsko, rekreační přehrada Křetínka (vodní nádrž Letovice) a mnoho dalších přírodních krás na Vás čeká v okolí.

Chcete mít někdy možnost společenského vyžití?
V 10km vzdálených Boskovicích jsou Vám k dispozici kina, bazény, restaurace, muzea, sportoviště, koncerty, výstavy a veškerá další občanská vybavenost snad kromě letiště a vysokého školství.

Nemovitost bude prodána nejvyšší nabídce.

Soubory ke stažení:

video (1)
KategorieRodinné domy
LokalitaLetovice - Zábludov
OkresBlansko
Velikost3 pokoje
Plocha užitná200 m²
Plocha pozemku1.325 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1900

Lokalita

Letovice - Zábludov
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře