Prodej rodinného domu (chalupy) v Bedřichově-PRODÁNO NEJVYŠŠÍ NABÍDCE

Bedřichov 59 | 177 m²

ID N/RSBS/19272/21
Kontakt
prodáno
včetně provize, včetně právního servisu

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na adrese Bedřichov 59 nad Lysicemi u kterého lze jednoduchou úpravou mít k dispozici zahrádku.

Původní stavba byla postavena asi koncem 18. století. Úroveň vybavení domu je jako ze 60. let, protože v roce 1963 proběhla kompletní rekonstrukce a přístavba s nadstavbou (splachovací záchod, elektrický bojler, vana, elektrický sporák, plynová kamna "vaf", elektrické přímotopy).

V obci je prodejna Coop, SDH, hřiště, kostel a restaurace s penzionem. Obec Bedřichov má cca 249 obyvatel a nachází se v okrese Blansko v JM kraji, cca 10 km od silnice I. tř. č. 43 Brno – Svitavy a cca 13 km od železničního uzlu Skalice nad Svitavou na trati Istambul - Vídeň - Brno – Praha - Berlín a cca 14 km o obce s rozšířenou působností (kam Bedřichov spadá) Boskovice.

Baví Vás odreagovat se při manuální činnosti?
Pak Vám tato nemovitost umožní provádět opravy a údržbu (je dost potřeba). Přízemí je koncipováno jako 4+1 s chodbou a schodištěm, v patře jsou dvě ložnice pro hosty a na obytnou část navazuje hospodářská sekce (bývalý chlév, dvůr a stodola). Z opačné strany domu je přistavěna garáž. Z chodby je vstup do sklepa o ploše cca 8 m2.

V domě je zavedena elektřina, plyn a vodovod. Odpad je sveden do septiku s přepadem do obecní kanalizace.

Jestliže máte byt a rádi z něho zmizíte blíž přírodě, ale nechcete přijít o možnost kontaktu s civilizací, je Bedřichov pro Vás dobrou volbou. Od domu dojedete na kole za cca 10 min na Lysické náměstí (ale zpátky je to krpál).

Hrabete se rádi v hlíně?
Máte trochu možnost pečovat o okrasné nebo zemědělské rostliny okolo domu v přiměřené míře tak, aby Vás po víkendu nebolela záda. Shozením stodoly se dá získat výrazně větší pěstební plocha a venkovní posezení, jinak je zahrádka malá.

Nebaví Vás péče o zahradu?
Místo tvorby záhonů jen posečte trávník a vyrazte do Lysic na koupaliště nebo do sousedícího lesa na houby.

Jste sportovní typ?
Můžete od domu vyrazit sítí cyklotras i pěších stezek po krásách Boskovické brázdy a Svratecké vrchoviny. Moravský kras, Halasovo Kunštátsko, rekreační přehrada Křetínka (vodní nádrž Letovice) a mnoho dalších přírodních krás na Vás čeká v okolí.

Chcete mít někdy možnost společenského vyžití?
V 18 km vzdálených Boskovicích jsou Vám k dispozici kina, bazény, restaurace, muzea, sportoviště, koncerty, výstavy a veškerá další občanská vybavenost snad kromě letiště a vysokého školství.

Část vybavení bude odstěhována. Prodávající si vyhrazují právo změnit podmínky prodeje.

KategorieRodinné domy
LokalitaBedřichov 59
OkresBlansko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná177 m²
Plocha pozemku248 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ZástavbaObytná
Rok výstavby1850

Lokalita

Bedřichov 59
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře